Köpvillkor

Om

Bara Fynd har sitt säte i Kållered i Mölndal strax utanför Göteborg. Adress är Bangårdsvägen 39A. Önskar du att komma i kontakt med oss, skicka ett mail till info@barafynd.se med ditt ärende och dina kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort.

Beställning

Det är lätt att beställa hos Bara Fynd. När du har hittat den eller de produkter du vill ha inom vårt breda urval så klickar du helt enkelt på köpknappen och varorna hamnar i varukorgen överst till höger. När du är klar klickar du på ”till kassan” och fyller i adress och betalningsupplysningar – sedan är det klart! En orderbekräftelse skickas till din mejl.

Det går bra att handla både som privatperson och som företag, kommunal verksamhet, förening eller liknande. Alla produkter säljes inklusive 25% moms, vi är godkända för F-skatt. Vid köp finns momsen specificerad på kvittot/fakturan och som företag har ni möjlighet att få tillbaka momsbeloppet efter köp.

Behöver du hjälp är du självklart alltid välkommen att kontakta oss. Skicka ett meddelande till info@barafynd.se så hjälper vi dig.

Betalsätt

De betalsätt som erbjuds vid utcheckning i butiken är Paypal (där det går bra att betala med saldo, kontokort och via internetbank), bankgirobetalning samt Swish. Vid Swish som valt betalningssätt får du information i din orderbekräftelse om nummer du swishar betalningen till. När din betalning har registrerats hos Bara Fynd så skickas din beställning.

Integritetspolicy

Vi samlar bara in nödvändig information för att kunna fullgöra vårt åtagande till dig. Uppgifterna delas aldrig ut till tredje part om det inte krävs för att exempelvis kunna skicka en vara med fraktbolag till dig och för att möta ställda lagkrav på bokföring. Vi sparar bara den information som krävs enligt lag och för att kunna ge så bra service som möjligt.

Ångerrätt

Vid köp av varor på webbplatsen har du som kund en lagstiftad 14 dagars ångerrätt som gäller från det att du har tagit emot en vara som du har beställt.

Vid nyttjande av din ångerrätt:

Meddela oss inom 14 dagar att du ångrar dig. Meddelandet skall skickas till info@barafynd.se. I ditt meddelande skall ditt namn, din adress, e-postadress, ordernumret samt vilka av de beställda varorna som returneringen gäller framgå klart och tydligt. När vi svarat på meddelandet bör du omedelbart och senast inom lagstiftad 14 dagar efter mottagandet av produkterna returnera dem till oss. Du står för alla fraktkostnader, leverans och skick på produkterna vid retur, produkterna skall vara i väsentligt oförändrat skick och skickas därför tillbaka välpaketerade i lämpligt emballage och i ursprunglig förpackning om det fanns vid köp. På återbetalningsbeloppet förbehåller vi oss rätten att dra av en summa motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde vid försämrat skick, tydligt använd eller skadad produkt.

Ej uthämtat paket

Om ditt paket anländer till ett utlämningsställe skickas en avisering via e-post eller sms till dig. Du som kund är ansvarig för att det mobilnummer, den adress och den e-postadress du angivit är korrekta. Om du inte hämtar ut ditt paket så skickas det tillbaka på din bekostnad. Ej uthämtat paket betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Ansvarsbegränsning

Bara Fynd säljer inga egenproducerade produkter och tar således inget ansvar för indirekta skador som kan uppstå på grund av produkten utan det som säljes köpes i befintligt skick. Vid osäkerhet om en viss produkt – hör efter med någon som vet mer eller läs på om produkten. Äldre samt begagnade produkter kan behöva kärlek och kompletteras med delar innan de tas i bruk.

Produktinformation

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel på denna webbplats samt slutförsäljning av produkter. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende då en viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm. I de fall då det finns flera likadana produkter kan bild tas på en av dem. Det behöver då inte vara exakt den på bilden man får utan en likadan.